L'exregidor del PPC a Palafolls (Maresme) Oscar Bermán, expulsat de les files populars després d'afirmar que Ada Colau "hauria d'estar fregant terres i no fent d'alcaldessa" de Barcelona, ha creat un partit que es manifesta "en contra de la degeneració extremista del feminisme".

Nosotros-Partido de Regeneración Social és el nom de la nova formació de dretes que presideix Bermán, donada d'alta el passat 3 d'agost en el registre de partits polítics i que preveu presentar-se públicament el 8 de setembre amb un "sopar inaugural" a Palafolls.
registre nosotros regeneracion social
Va ser al setembre de l'any passat quan el PPC va decidir expulsar Bermán, després que es negués a disculpar-se i a retirar les seves afirmacions sobre Colau, a qui va definir com "la pitjor gentussa".

Al seu manifest fundacional, Nosotros defensa "erradicar l'anomenada 'ideologia de gènere', ja que és un instrument propagandístic d'intoxicació totalitària al servei d'elits mundialistes que pretenen criminalitzar la condició masculina, degradar la condició femenina, destruir l'ordre natural i suprimir la família com a fonament bàsic de la societat".

A més, Nosotros es proclama contrari a la "degeneració extremista del feminisme que considera a l'home culpable pel mer fet de ser de sexe masculí i que se sustenta en una idea que degrada la dona com un ser inferior al qual cal protegir discriminant els homes".

"Nosaltres no tolerem aquest feminisme patològic i som partidaris de combatre'l i eradicar-lo", afegeix el manifest.

En el seu ideari, el nou partit considera que "l'Estat de les Autonomies ha degenerat en un ingovernable nou regne de taifes, espècie d'Estat fallit i financerament insostenible", i rebutja qualsevol "actitud apaivagadora" davant el "desafiament secessionista".

A més, crida a "respectar i exigir respecte a la fe cristiana i les seves tradicions", proposa "impedir l'establiment a Espanya de comunitats islamistes" i reclama a l'Estat que "posi fi a una immigració exògena invasiva i d'impossible integració".