La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha donat feina a Miguel Ángel Rodríguez. Qui va ser portaveu i secretari d'estat de comunicació durant el govern de José María Aznar, passa a ser cap de gabinet d'Ayuso. Des d'aleshores, sempre s'ha mostrat hostil amb l'independentisme i fins i tot amb el catalanisme polític d'aquella època amb CiU.

Intolerant amb l'independentisme i el catalanisme

Cal recordar que ja l'any 1996, i en plena roda de premsa del govern, Rodríguez va assegurar que els catalans "acabarien jugant a bales" si pretenien tenir seleccions esportives pròpies. Unes declaracions que es feien pocs mesos després que Jordi Pujol pactés amb el PP (Pacte del Majestic) i donés la governavilitat de l'estat espanyol a Aznar després de les eleccions.

Una de les més sonades va ser amb l'atac contra el president Artur Mas. A través de les xarxes, també va arribar a dir que hauria d'estar content després de ser imputat per la consulta del 9N del 2014 ja que "viuria el que més s'assembla a un afusellament". Unes paraules que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), va denunciar però va quedar en paper mullat.

Un dels grans objectius ha estat l'independentisme català però també ha faltat el respecte i ha buscat la confrontació amb d'altres perfils. Sobre l'actual líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, va definir-la com una "femella físicament atractiva i jove però políticament inconscient". I l'any 2011, un jutge el va obligar a pagar una multa de 30.000 euros a un doctor, Luis Montes, per haver-lo titllat de nazi en dues tertúlies televisives. 

Col·laborador d'Ayuso en les darreres eleccions

En els darrers temps, se l'ha conegut per la seva faceta de tertulià i tuitaire polèmic però des de que han confirmat el seu nou càrrec, Miguel Ángel Rodríguez ha decidit tancar el seu perfil personal. Amb Ayuso, ja es coneixen de l'etapa de les darreres eleccions on va col·laborar durant la campanya. Tot i que des de que va ser proclamada presidenta de la Comunitat de Madrid, l'ara cap del seu gabinet, s'ha dedicat a criticar la feina dels socis de govern del PP.  

Al vicepresident de Ciutadans, Ignacio Aguado, el va definir de "deslleial" per un suposat contracte de 102.000 euros que "li van donar al seu pare per la cara" en l'Assemblea de Madrid, tal com assegura Rodríguez. I de Vox, els hi va dir que es "fotessin" sobre la publicació d'una informació on explicava que la portaveu a la cambra de la Comunitat de Vox, Rocío Monasterio, i el seu marit, també portaveu al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, havien omès pagar les despeses de la seva comunitat de veïns. També ha estat molt crític amb la direcció de Telemadrid perquè mai parlen bé, segons ell, de la seva cap Ayuso.