La pàgina web oberta per felicitar l'expresident Jordi Pujol pel 90 aniversari ha sumat més de 1.900 entrades en menys d'una setmana. Es tracta en la seva majoria de ciutadans que han volgut expressar el suport o el reconeixement al veterà polític, apartat de la vida pública i despullat dels honors d'expresident des que va esclatar l'escàndol provocat per la confessió que tenia diners amagats a l'estranger procedents d'una deixa del seu pare. Però entre les felicitacions hi ha també nombrosos expolítics i polítics en actiu, entre els quals consellers de l'actual Govern, o exdiputats avui amb altres responsabilitats, com el president de Foment, Josep Sànchez Llibre, que va ser diputat al Congrés amb CiU.

Destaca també un nom molt allunyat de l'òrbita política de Pujol, com l'exministre José Barrionuevo, que ha enviat un missatge per incorporar a la web. Els responsables de la web confirmen que és el ministre qui signa el missatge perquè tots els missatges s'han de fer arribar a través d'un mail i després s'incorporen a la pàgina.

Es tracta d'una felicitació de contingut polític però també molt personal. "Crec que, amb tot, el balanç del pas per la política de Jordi Pujol és positiu per a la democràcia espanyola i, per tant, per Espaya i per Catalunya. La meva felicitació, no obstant, és per a un amic, una bona persona i un home digne. En moments difícils per a mi ell es va comportar amb afecte, solidaritat i generositat. M'agradaria estar a la seva altura. Li desitjo el millor a ell i a la seva família. Em té a la seva disposició en tot el que el pugui ajudar", assenyala el text signat per Barrionuevo. Barrionuevo va ser ministre del govern de Felipe Gonzalez durant quatre legislatures i l'any 1998 va ser condemnat per la seva participació en la guerra bruta contra ETA a través dels GAL.

Captura de pantalla 2020 06 09 a les 20.21.26 

Entre els consellers que han felicitat l'expresident a través de la pàgina web hi ha Damià Calvet, Miquel Buch i Meritxell Budó. 

Pujol ha rebut també felicitacions a través de videoconferència d'excol·laboradors i companys de partit, mentre que l'expresident de la Generalitat i expresident de CDC, Artur Mas, l'ha visitat personalment a casa seva a Barcelona.