L'extinent de l'exèrcit de Terra espanyol, Luis Gonzalo Segura, va denunciar que un govern de dretes integrat pel Partit Popular, Ciutadans i l'extrema dreta de Vox, provocaria una fanatització de les forces armades espanyoles. Gonzalo va afegir a la seva denúncia que amb aquest mateix govern a Madrid, els exèrcits espanyols desitjarien un 155 militaritzat a Catalunya.

En una entrevista al programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3, Gonzalo també va assegurar que les Forces Armades espanyoles persegueixen aquells militars que són antifranquistes. L'extinent va posar com exemple un militar que havia d'acompanyar-lo al programa, però que va ser vetat i amenaçat pels seus superiors.

Gonzalo va explicar que, tot i que no ho havia dit a ningú, l'Exèrcit sabia que visitaria el plató de Cristina Puig i que, en saber-ho, el van amenaçar amb amb mesures contra la seva persona. dona la casualitat que aquest militar que havia de ser convidat al FAQS és el mateix que fa uns mesos va firmar un manifest antifranquista.

En relació a la participació d'aquest militar en aquest manifest antifranquista, Gonzalo també va denunciar que el mateix  Exèrcit el va començar a perseguir i obrir una falta greu per pronunciar-se a favor del dret a decidir a Catalunya, dels nois d'Alsasua i de la República a les xarxes socials, segons va denunciar l'extinent.