No hi ha treva per a Joan Carles I. El primer marit de Corinna Larssen, Philip Adkins, un empresari britànic que actualment té una relació molt estreta amb el rei emèrit, té un paper important a l'hora de desmentir les afirmacions de Corinna sobre la donació de 100 milions de dòlars, uns 64,8 milions d'euros, que Joan Carles —rei d'Espanya en aquell moment—va fer el juny de 2012 a Suïssa. Adkins va acompanyar Corinna i Joan Carles I en el famós safari de Botswana on va començar el declivi de l'emèrit l'abril de 2012. Segons revela El Periódico de Catalunya, Adkins ha parlat sobre el que sap del famós pacte de 65 milions d'euros. 

L'acord entre Corinna i Joan Carles I 

Philip Adkins va acceptar ser entrevistat per l'equip de la productora Gebrüder Beetz Filmproduktion i en aquesta trobada va explicar el que sabia d'aquesta donació. En la seva primera intervenció va explicar que "Corinna tenia un gran interès pels diners i ella és molt, molt intel·ligent. Em va sorprendre quan em va demandar pel nostre divorci". Segons ha relatat, mentre s'allotjava en un hotel Hyatt i esperava el servei d'habitacions, un advocat va picar la porta de la seva habitació cap a les 8:00 hores portant-li els papers del divorci. "Em vaig quedar fred. Vaig preguntar a Corinna després què volia. 'Dona'm un milió de lliures esterlines', em va dir. M'agrada pensar que va ser així com ella va començar. Va cobrar el xec i va enlairar".

En concret, Adkins ha parlat del pacte al qual van arribar Corinna i l'emèrit pels 64,8 milions d'euros. Segons el que relata el rei saudita va fer un regal de molts diners a Joan Carles i a Corinna se li va encendre la bombeta i va pensar en la possibilitat de crear una "estructura financera per protegir el capital del rei". "Com si fos una herència per a futures despeses de la Casa de Sa Majestat el Rei. Llavors, què va passar amb els diners? Perquè els diners estaven allà. Els fets són que ella es va acabar emportant la pasta. I els fets són que li havia promès al rei que la meitat de la suma seria per a ell. Aquest va ser l'acord que ella va proposar", ha desvetllat Adkins. 

Trucada d'Adkins i l'emèrit

Durant la seva entrevista, que apareix a la sèrie-documental Juan Carlos: la caída del rey, de la plataforma SkyShowtime, Philip Adkins va trucar a Joan Carles I. "Majestat ets per aquí?", li va preguntar alhora que li explica que els periodistes no es creuen que són amics "Qui no s'ho creu?, si som millors amics", respon Joan Carles. "Ja saps com són aquests alemanys", va bromejar l'emèrit.

Precisament, aquesta sèrie-documental ha estat l'últim disgust de Joan Carles I, un contingut que ha generat molta polèmica i fins i tot al Regne Unit s'ha cancel·lat la seva emissió. Es tracta d'una sèrie de 4 capítols, un cada setmana, on Corinna s'ha esplaiat sobre la seva relació amb l'exrei d'Espanya. Entre les confessions més sorprenents de Corinna és que conserva vuit caixes amb documents secrets de l'Estat, cartes d'amor i fotografies personals, acumulades durant tots els anys que va ser amant del rei emèrit. Corinna apareix amb el compromís de revelar tota la veritat després que la seva relació amb l'emèrit fracassés. "Una prova del fracàs és que jo estic avui aquí revelant informació que s'hagués mantingut secreta per sempre", assegura.