Cada vegada que el comissari jubilat José Manuel Villarejo obre la boca hi ha notícia; ara assegura que l'amiga del rei emèrit Joan Carles I, Corinna Larsen, guardaria informació compromesa a mode d'"assegurança de vida". En la segona part d'una entrevista publicada pel diari ABC, Villarejo afirma que Corinna conserva documentació compromesa que afecta el monarca per així assegurar-se protecció. L'excomissari explica que el CNI li va dir que Joan Carles I hauria entregat a Corinna informació que afectaria de forma negativa "les persones més importants del país, entre els quals jutges i fiscals". L'emèrit li hauria dit a Corinna: "Si em moro, aquesta és la garantia que ningú es posarà mai amb tu". Sembla ser que aquesta informació privilegiada no hauria estat mai a l'abast de cap president del govern espanyol. Villarejo creu que Corinna encara no ha parlat mai sobre aquesta informació perquè "és la seva assegurança de vida i està convençuda que mentre no la faci servir, seguirà viva".

Villarejo i el CNI

En aquest segon volum de l'entrevista, es formula una altra pregunta relacionada amb Corinna: d'on hauria tret Joan Carles I aquesta informació tant compromesa i valuosa? Villarejo té la resposta, del CNI, concretament de qui va ser el seu director entre 2004 i 2009, Alberto Saiz. Villarejo justifica la seva resposta: "D'aquesta manera tenien l'excusa de donar-li tot també al senyor José Bono (aleshores ministre de Defensa i superior de Saiz), que va ser dels pocs suficientment hàbils com per aconseguir informació tant sensible". De fet, Villarejo es compara amb l'exministre: "És curiós que m'han acusat de revelació de secrets per tenir arxius dels meus propis escrits i al senyor Bono, que es va emportar documents superclassificats, mai no li va passar res".

Tem per la seva vida

El comissari Villarejo explicava en la primera part de l'entrevista que el volen mort. "Tinc clar que estan preparant el meu suïcidi, mort el gos, morta la ràbia", sentenciava. En l'entrevista, Villarejo afirmava que té còpies dels seus àudios a l'estranger, però que només sortiran a la llum quan ell mori, tot i que creu que aquest moment no queda "massa lluny", perquè, segons apuntava, hi ha gent interessada en què ell mori perquè tot es faci públic. "Tinc assumit que estan preparant el meu suïcidi. Ho tinc assumit i no m'importa. I tinc confiança plena en la Justícia", així de contundent es mostrava l'excomissari José Manuel Villarejo, que creu que el volen mort perquè surti a la llum el seu arxiu d'àudios. "La gent parla que jo puc tenir alguna còpia a l'estranger. En tot cas, si la tinc o no de poc em val perquè per mesura elemental de seguretat, mentre jo no vagi a recollir-la no l'hi donaran a ningú i tret que jo em mori, això imagino que no sortirà a la llum. Jo tinc assumit que estan organitzant el meu suïcidi, és a dir, que no crec que passi molt temps fins que moltes coses més surtin", subratllava.