L'Exèrcit espanyol mantindrà la presència i una superfície similar a la de l'edició passada al Saló de l'Ensenyament, que se celebrarà del 14 al 18 de març al recinte de Montjuïc.

L'expositor de l'Exèrcit, que tenia una superfície de 90 metres quadrats, comptarà amb un espai "una mica més petit" que el 2017, però sense canvis respecte a edicions anteriors, en les quals es presenta com a sortida professional.

El Saló de l'Ensenyament tindrà 190 expositors, quinze més que a l'edició de l'any passat, i es completarà, a la Setmana de la Formació i el Treball amb el Futura, de màsters i postgraus, que comptarà amb 60 expositors, i la Fira Internacional de les Empreses Simulades, amb 50 estands.

La presència de l'Exèrcit en aquest saló ha provocat polèmica en les últimes edicions, després que el Parlament aprovés una moció en la qual demanava que no hi fos i el rebuig de l'Ajuntament de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona va aprovar en un ple de 2016 una declaració institucional que defensava que el Saló de l'Ensenyament se celebri sense la presència de l'Exèrcit per afavorir espais educatius lliures d'armes.