L'exdiputat de Ciutadans al Parlament Alfonso Sánchez ha decidit expressar obertament el seu suport a la candidata del PP a les eleccions madrilenyes, Isabel Díaz Ayuso, en un tuit publicat aquest dimecres.

"He decidit donar un pas endavant i donar obertament el meu suport a Isabel Díaz Ayuso. No existeix cap altre projecte capaç de véncer a les urnes al populisme de Sánchez i el comunisme de Podemos", ha escrit.

TUIT alfonso sanchez

Sánchez, que actualment encara és regidor del grup municipal de Ciutadans a Tossa de Mar (Selva), va anunciar que es donava de baixa del partit ara fa un mes seguint els passos del líder de la formació a Girona, Jean Castel, i altres membres del partit.

L'exparlamentari taronja va decidir fer el pas després que el partit dirigit per Inés Arrimadas s'acostés al PSOE per tal de fer caure el govern autonòmic de Múrcia, del qual Ciutadans formava part. Per a Sánchez, acords com aquells allunyen el partit "de les essències reals del que era Cs". També va lamentar que la direcció del partit avalés "anar de la mà d'aquells qui pacten amb els separatistes". A Sánchez se li van sumar desenes i desenes de militants que van passar al PP o van abandonar la política.

Alfonso Sànchez es va presentar com a cap de llistes a Tossa de Mar a les eleccions del 2015 i ha estat diputat al Parlament durant dues legislatures, la XI i la XII. Dins del partit ha estat part del Comitè Territorial, va ser responsable d'Organització i Territori de Girona i membre nacional de la Comissió de Garanties i Valors durant quatre anys.

Bal, ignorat

Amb aquest posicionament, Sánchez ha ignorat sense cap mena de complex el candidat del partit taronja a la Comunitat de Madrid, Edmundo Bal, que avui mateix ha enviat una carta a la resta de candidats per demanar-los fer un "pacte per a la concòrdia i en contra de la violència" arran de les amenaces que han rebut diversos dirigents, entre els quals la mateixa Ayuso i el líder de Podemos, Pablo Iglesias.

I és que, segons la majoria d'enquestes, el partit taronja es quedarà fora de l'Assemblea de Madrid després d'haver format part del govern durant aquesta última legislatura com a tercera força.

 

Imatge principal: El candidat de Ciutadans a la Comunitat de Madrid, Edmundo Bal, era fins fa poc el número dos d'Arrimadas al Congrés / Efe