L'organització de la Diada de l'11-S d'enguany no està sent del gust de tot l'independentisme i diverses decisions no estan agradant a algunes personalitats polítiques, entre elles a dos exconsellers d'ERC:

L'exconseller republicà Josep Huguet ha fet una piulada assegurant que no serà a la Diada: "No aniré a una manifestació que per primera vegada una colla d'exaltats vol convertir en un aquelarre purificador contra els traïdors". 

De la mateixa manera, Huguet indica en una piulada que si abans de l'11 de setembre no s'atura "aquesta música anti partits i especialment anti ERC" ell no sortirà al carrer tot i que, assegura, es manifesta des dels inicis dels anys 70.

En declaracions a RAC1, Huget ha volgut deixar clar que la seva plantada no té res a veure amb la decisió de l'ANC d'eliminar la zona VIP de la Diada. L'exconseller ha apuntat que "per anar a una manifestació en que una part es dediqui a xiular una altra part que també és independentista, no és agradable".

Anna Simó ha contestat Huguet secundant la seva decisió: "Fa dies que he pres la mateixa decisió, després de més de 30 anys".

La presidenta d'ERC Olot s'ha dirigit a Anna Simó explicant que un grup de persones ha decidit passar la Diada a Puig de les Basses per fer companyia a la consellera Dolors Bassa, Simó li ha respost que ella es desplaçarà a Mas d'Enric, la presó on està Carme Forcadell.