31.000 persones s'han manifestat aquesta tarda a Bilbao en una manifestació de suport al dret a decidir de Catalunya, organitzada per Gure Esku Dago . La manifestació ha començat a les 17h30 i ha transcorregut sense incidents. Era encapçalada per una pancarta que deia "Demokrazia/Libertad para decidir" i per un grup de joves que duien urnes.

Personalitats

La marxa ha comptat amb el suport del PNB, amb una delegació encapçalada per Andoni Ortuzar; EH Bildu, amb un nombrós grup de dirigents dirigits per Arnaldo Otegi; i Podemos Euskadi, amb Nagua Alba . També hi han assistit els alcaldes de Bilbao i Sant Sebastià, Juan Mari Aburto i Eneko Goia. La marxa també ha tingut el suport de Geroa Bai, els sindicats ELA i LAB i nombrosos col·lectius bascos.

La democràcia no es pot precintar

L'Estaca

Els assistents a la manifestació duien ikurriñes i estelades i cantaven cançons de Lluís Llach i Mikel Laboa. El manifest final ha estat llegit en euskera, en castellà, en català i en francès i destacava la identificació del poble basc amb el català en aquests moments. "La democràcia no es pot precintar", afirmava el manifest, que protestava per la violació de drets fonamentals per part del govern central.