“Que el senyor Mariano Rajoy deixi de parlar amb aquesta arrogància, amb aquesta prepotència. El senyor Zoido, el mateix”. Eulàlia Lluch, filla de l’exministre socialista Ernest Lluch, assassinat per ETA l’any 2000, ha denunciat al Via lliure de RAC1 el to amb què el govern espanyol s’ha dirigit als terroristes després de la dissolució.

"L’arrogància no és bona. Allò d’‘¡Os vamos a seguir machacando! ¡No habéis conseguido nada!’... Una miqueta més d’humilitat i una mica més d’empatia. Intenta arreglar les coses, per favor, que ja n’estem tips!", ha afegit Lluch que ha parlat a la ràdio acompanyada del coordinador de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme i víctima de l’atemptat d’Hipercor, Robert Manrique.

Lluch s'ha mostrat satisfeta per la dissolució de la organització terrorista, si bé ha advertit que "encara s'ha de treballar" per reconèixer tot el dany causat, ja que "víctimes ho són totes, les d'ETA, les del GAL i els torturats". 

En una altra entrevista a Catalunya Ràdio, Eulàlia Lluch ha subratllat que mai ha volgut formar part de cap associació de víctimes del terrorisme, i quan li han preguntat que opinava del GAL, ha afirmat que "les víctimes del GAL també són víctimes del terrorisme".