L'excomissari José Manuel Villarejo utilitzarà en la seva defensa un extracte d'una de les gravacions que va fer a Corinna l'any 2015. Segons assegura La Razón, en aquest àudio l'examant del rei emèrit Joan Carles I li explica a l'excomissari que s'havia sentit assetjada per Félix Sanz Roldán, exdirector del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI).

Félix Sanz Roldán cni - acn

L'exdirecor del CNI Félix Sanz Roldán / ACN

El proper 15 de gener, l'excomissari Villarejo seurà al banc dels acusats després de ser acusat per la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat d'haver comés delictes de denúncia falsa i calumnies contra Sanz Roldán.

El citat mitjà ha tingut accés a l'extracte de 28 segons de la gravació realitzada per Villarejo. En aquest, l'amiga de l'emèrit assegura a Villarejo que s'havia sentit intimidada per l'exdirector del CNI. "M'ha amenaçat la vida... i als meus fills", explica l'empresària al comissari. Per la seva banda, Villarejo li respon: "Això no es pot permetre. És un 'enano', un troll miserable".

"Una còpia íntegra"

L'advocat de Villarejo, Antonio José García Cabrera, va sol·licitar al jutge del cas que li entregués una "còpia íntegra" de les gravacions de totes les converses entre el seu client i Corinna. La Fiscalia Anticorrupció, tot i reconèixer que aquestes gravacions tenen un caràcter reservat, reclama al magistrat que "en virtut del dret de defensa", García Cabrera tingui els àudios.

Corinna Larsen amant rei - EuropaPress

Corinna, l'examant del rei emèrit Joan Carles I / Europa Press

Denúncia falsa

José Manuel Villarejo també està acusat d'haver presentat una denúncia falsa contra Félix Sanz Roldán i un periodista, que va publicar una fotografia seva, segons l'excomissari, que va ser facilitada pel CNI.

La Razón recorda que Corinna Sayn Wittgenstein és un dels testimonis proposats per Villarejo per al judici del proper 15 de gener. Així doncs, Corinna prestarà declaració des de Londres, ciutat on viu actualment.

El comissari jubilat és advocat col·legiat a Madrid, de manera que té dret a exercir com tal, i això és el que pensa fer el pròxim 15 de gener, quan interrogarà personalment l'exdirector del CNI. Segons va avançar El Confidencial Digital a partir de fonts properes a l'expolicia, Villarejo farà ús de l'article 6 del Conveni Europeu de Drets Humans, segons el qual tot acusat té dret a "interrogar o fer interrogar als testimonis que declarin contra ell".