L'encotillament i controls que envolten els actes on participa el rei Felip VI no han pogut evitar que avui aparegués una estelada tan bon punt ha començat a parlar el monarca en l'acte de commemoració del 30 aniversari del CAR de Sant Cugat.

Ha estat el president de la federació catalana de Korfbal i membre de la Plataforma Proseleccions catalanes, Francesc Serra, que s'ha aixecat del seien que ocupava entre el públic per exhibir una estelada que duia amagada. Els serveis de seguretat han retirat ràpidament la bandera. Però Serra hi ha insistit. Després de fer el gest de seure, s'ha tornat a aixecar aquest cop amb un cartell on reclamava "Volem votar", que ha ensenyat en diferents direccions.

WhatsApp Image 2017 07 25 at 14.40.40

De nou, els serveis de seguretat l'han fet seure. El parlament del monarca ha continuat sense problema. Però en acabar l'acte, membres del cos de seguretat, que s'han identificat com a agents de la Guàrdia Civil, han reclamat al responsable de la federació de Korfbal algun document idenfiticatiu.

En principi ha evitat identificar-se, però li han advertit que sabien que era Francesc Serra, per la qual cosa ha acabat ensenyant el DNI.

Serra portava també un exemplar d'un llibre de la Plataforma Proseleccions amb un estudi sobre l'impacte de la independència sobre les seleccions esportives, que volia lliurar al monarca junt amb una petita estelada i una targeta gran amb el lema "Volem Votar".