L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha confessat, en una entrevista a El Independiente, que la diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo "potser no cau massa bé".

Aguirre ho ha dit sense embuts al mateix temps que ha assegurat que, tot i la poca simpatia que li atribueix a Álvarez de Toledo, "seria la millor portaveu parlamentària" del partit al Congrés dels Diputats.  

L'exdirigent del PP ha lamentat els resultats del partit en les darreres eleccions generals i ha indicat que Pablo Casado podrà consolidar el seu lideratge "amb un discurs extraordinari al Congrés".

D'altra banda, Aguirre critica els que retreuen a Casado "no haver estat prou de centre", una afirmació que assegura que és "absolutament falsa perquè el PP sempre ha estat al centre, mai s'ha mogut del centre".

Aguirre torna a parlar de Cayetana Álvarez de Toledo de qui subratlla que també és de centre, de fet la descriu com "la persona més centrista". En la mateixa línia, l'expresidenta de Madrid apunta que la diputada del PP per Barcelona "és molt intel·ligent, està molt preparada i té un discurs molt clar".