Una vintena de persones han protestat aquest dimecres a les portes del Círculo Ecuestre de Barcelona, aprofitant la visita de l'ex-presidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre, per solidaritzar-se amb uns anarquistes acusats d’expropiar bancs a Alemanya.

Aldarulls, aquest matí, al Círculo Ecuestre de la capital catalana amb l’arribada de l’ex-dirigent del PP i actual regidora de l’Ajuntament de Madrid, per presentar el seu primer llibre, que duu per títol Yo no me callo.

Les protestes no han estat directament contra Aguirre, sinó que una vintena de manifestants relacionats amb el moviment anarquista han aprofitat la seva visita, coorganitzada pel Círculo de Directivos de Habla Alemana, per protestar contra els “companys” acusats d’expropiar bancs a Alemanya.

Imatge: Marc Bleda

Així, amb l’arribada d’Aguirre al Círculo Ecuestre, han llançat papers a l’aire, que duien escrites consignes com “Mort a l’estat”, “foc a les presons” o “solidaritat amb els companys”.

Després d’això, Esperanza Aguirre ha pogut dur a terme el dinar-col·loqui al costat de la premsa acreditada i de les persones que han volgut pagar els 50 euros necessaris per assistir a l’esdeveniment.