L'artista català de les bombolles de sabó, Pep Bou, va ser escridassat i xiulat ahir durant la seva funció al Teatro Colón de la Corunya per dedicar l'obra als presos polítics.

Segons ha avançat La Voz de Galícia, en acabar l'espectacle Bou va dedicar l'espectacle "als seus amics presos polítics". Una frase que va provocar les escridassades del públic fins que Bou va marxar de l'escenari. 

La funció, dedicada majoritàriament a infants, va transcórrer amb normalitat. Bou fa oferir un espectacle de llums, música i aigua que va embadalir el públic fins al final, quan va voler dedicar unes paraules als presos polítics. El malestar del públic va aparèixer quan l'artista va col·locar-se al mig de l'escenari i va pronunciar: "Vull dedicar aquest espectacle als meus amics que són a la presó per defensar els seus pensaments polítics". Acte seguit va abandonar l'escena. 

La primera reacció va ser de sorpresa, però, de mica en mica, alguns pares van començar a xiular. "Al final es va produir una esbroncada", ha explicat un dels assistents a la funció. El digital explica que minuts després, Bou es va disculpar a la direcció del teatre. 

Pep Bou està de gira amb la seva nova funció Pep Bou experiències, un espectacle singular on l'artista mostra els processos constants d'investigació del creador i alquimista al seu laboratori. Es tracta d'una síntesis d'un llenguatge audiovisual i teatral, estructurat amb tocs antològics.