Espanya ha avortat un intent d'entrada de migrants, ara a la frontera amb Melilla, quan un centenar de persones han intentat superar la tanca fronterera. 

La policia marroquina ha contribuït a impedir el pas dels concentrats. Segons la delegació del govern espanyol, a les 11 del matí s'ha vist com unes 100 persones d'origen marroquí s'acostaven a Melilla per la zona entre el Río del Oro i Mariguari, i han activat el protocol denominat anti-intrusió. Hi han participat efectius de la policia espanyola, i la local.

Segons la delegació, l'intent d'entrada ha quedat avortat amb la col·laboració de la policia marroquina.

Reunión delegación gobierno Melilla EFE

Reunió a la delegació del govern espanyol a Melilla, amb motiu de la crisi fronterera | EFE

Aquest és el tercer intent d'entrada que es produeix en els darrers dos dies a Melilla, en paral·lel als que s'han registrat a l'altre enclau espanyol de Ceuta. Dilluns van intentar entrar 300 persones, i la nit de dimarts a dimecres, 40. En total es calcula que uns 80 joves van aconseguir accedir.

El Sindicat Unificat de la Policia de Melilla ha fet públic un vídeo on es veu com joves marroquins salten la primera de les dues tanques que separen la ciutat, del Marroc.

Coincidint amb aquesta situació, el govern espanyol ha enviat 20 agents de la Guàrdia Civil de reforç, per donar suport a la vigilància del perímetre fronterer, i ja s'han incorporat durant la jornada. 

A la fotografia principal, migrants intentant entrar a Melilla SUP Melilla