Demà a la tarda havia de celebrar-se la segona entrega de l'Espai de Diàleg, el nom que va posar el Govern a la taula de diàleg amb els grups parlamentaris per abordar possibles solucions al conflicte català. Avui, però, la reunió ha quedat desconvocada. Segons fonts de Presidència, el motiu de la suspensió és la coincidència amb el trasllat dels presos a Madrid. 

El president Torra havia anunciat que aprofitaria aquesta cimera per presentar als grups que hi assistissin els 21 punts que va lliurar a Pedro Sánchez el passat 21 de desembre. L'última i única trobada d'aquestes característiques que hi ha hagut va ser el 16 de novembre passat. Hi van ser presents JxCat, ERC, Catalunya en Comú i el PSC. El PP, Cs i la CUP van rebutjar la invitació i van avançar que no participarien en cap d'aquestes reunions. 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat públicament que s'hagi suspès la cita. En una piulada reivindica el diàleg com a més necessari que mai i l'única via per trobar una solució. 

De moment, l'executiu català informa que no hi ha nova data.