El líder de Vox, Santiago Abascal, ha sigut escridassat la tarda d'aquest dimecres en la seva arribada a un acte que el partit d'ultradreta celebrava a Torre de Baró (Barcelona) per veïns espontanis. Entre forts crits de "fora, fora", Abascal ha caminat els pocs metres que el separaven entre el cotxe amb què ha arribat fins a la Biblioteca Zona Nord, on ha dut a terme el seu acte.

ACN

A pocs metres de l'acte de Vox, la CUP també ha celebrat un acte electoral. Per aquest motiu, el número dos de la CUP per Barcelona, Jordi Magrinyà, ha criticat que s'hagi autoritzat l'acte de Vox a pocs metres del seu i ha acusat el partit d'Abascal d'anar a "provocar" a aquesta zona. "Per què no va a Pedralbes? Què ve a dir als veïns de Torre Baró? És una vergonya que avui siguin aquí i venim a plantar-los cara", ha dit.

La concentració antifeixista ha estat en tot moment controlada i supervisada per fins a sis furgonetes dels Mossos d'Esquadra, que han impedit d'aquesta manera que els concentrats arribessin fins a l'acte de Vox.