Gabriel Rufián ha arribat dues hores després de l'inici de la manifestació i quan ja estava desconvocada. Sense passar per la plaça Urquinaona, ha arribat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on encara hi ha més d'un miler de persones. 

El diputat d'ERC al Congrés havia fet una crida per sortir al carrer aquesta tarda contra la repressió policial. Però ell no hi era. Era a la seu nacional d'ERC, on hi havia una compareixença del partit.

Quan ha arribat al TSJC, a tocar de l'Arc de Triomf, l'escridassada ha estat monumental.

La manifestació convocada avui a plaça Urquinaona ha acabat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Tot i que ja s'ha desconvocat, els milers de manifestants no marxen i han començat a cridar "independència" davant la seu de la justícia a Catalunya. Crits també contra la policia en la seguda davant el TSJC: "La policia tortura i assassina".

La marxa que ha arribat al passeig Lluís Companys de manera tranquil·la i totalment pacífica, per la ronda Sant Pere, es manté ara a tocar de l'Arc de Triomf i molt a prop, també, del Parlament de Catalunya.

Hi ha un fort dispositiu policial i el parc de la Ciutadella es manté tancat.