Mal tràngol per a l'alcaldessa aquesta tarda a Barcelona. Un grup de poc més d'una desena d'activistes de la CNT l'han esperat a les portes del Col·legi de Periodistes, on a aquesta hora participa en una conferència. En veure-la arribar al fons del carrer, ha començat l'escridassada. I s'hi han acabat abraonant al damunt, llançant-li les octavetes de protesta que abans han repartit a periodistes i vianants. Són treballadors del sector social que es fan càrrec de persones sense llar. 

Colau ha accelerat el pas en veure la intensitat dels protestants i ha volgut passar de llarg entrant directament a l'edifici. El grup ho ha intentat impedir encerclant-la, però l'equip de seguretat que acompanyava l'alcaldessa ha pogut obrir-li pas. El motiu de l'escrache, segons els seus organitzadors, és denunciar "els greus incompliments de dues entitats privades que gestionen serveis socials per a persones sense llar externalitzades per l'Ajuntament de Barcelona, EUREST i ACCENT SOCIAL. 

Els treballadors concentrats avui es queixen de "la hipocresia i mala praxis demostrades per Barcelona en Comú". Retreuen al partit de Colau no haver complert el punt 9 del seu programa electoral amb que va guanyar les eleccions: el de municipalitzar els serveis bàsics. Assenyalen les males condicions laborals -alta càrrega de treball, no substitucions de baixes, mal estat de les instal·lacions, etc- redueixen la qualitat del servei que es presta. 

A la conferència de l'alcaldessa hi assisteixen els principal representants de la resta de grups municipals, que també han estat increpats quan arribaven al Col·legi de Periodistes.