Tots els centres d'educació primària i secundària de Catalunya hauran d’enviar a l’Assemblea per una Escola bilingüe els seus projectes lingüístics, una entitat contrària a la immersió lingüística que defensa una presència més gran del castellà en l'educació.

L’Assemblea va sol·licitar a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública, que depèn del Parlament,  informació sobre quantes hores de castellà es feien a les escoles catalanes, segons informa el 3/24.  Tots els centres de primària i secundària, seguint les instruccions del Departament d’Educació, han de publicar a les seves pàgines web el projecte lingüístic del centre.

L’entitat però considera que no hi ha una informació complerta i per això es va dirigir a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública, que finalment ha exigit als centres que facilitin ara a l’assemblea aquesta informació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat