Andalusia, concretament la Secretaria d'Organització de Cs busca funcionaris docents o d'administració general per cobrir una prefectura a la Delegació Territorial d'Educació, Esports, Igualtat, Polítiques Socials i Conciliació de la Junta d'Andalusia a la província. Però segons recull el diari ABC no pot ser un funcionari qualsevol. Tal com detalla el rotatiu, és una condició indispensable ser afiliat al partit taronja per ocupar aquesta designació al departament que lidera la delegada Marta Escrivá.

D'aquesta manera, tal com s'exposa no és suficient amb ser simpatitzant. Segons l'ABC, així s'explica en una cadena de missatges que afiliats de Ciutadans a Sevilla van rebre aquest divendres a través de WhatsApp, on es fa ressò d'aquest particular procés de selecció per una prefectura a la Junta.

Els missatges distribuïts a través del mòbil  s'informa que els currículums dels candidats han de ser enviats al correu de la Secretaria d'Organització de Ciutadans a Sevilla, que supervisa el procés selectiu per ocupar la Prefectura de Servei de Planificació a la Delegació d'Educació a la Junta d'Andalusia.