El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha estat xiulat i escridassat aquesta tarda a la sortida de l'acte d'inauguració de la nova seu del PP a Sant Cugat del Vallès. Més d'un centenar de veïns de la localitat s'han concentrat a les portes de la seu popular amb pancartes en contra de l'aplicació de l'article 155 i en defensa de l'alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Quan Albiol ha arribat a la seu, els concentrats han fet una cassolada de protesta, a més de cridar consignes com "presos polítics, llibertat". La concentració s'ha mantingut durant tota la visita d'Albiol a la seu i, a la sortida, s'han tornat a sentir crits de "fora, fora" o "terroristes" i xiulets contra el líder popular.

Finalment, els agents de Mossos d'Esquadra que controlaven la concentració han facilitat la sortida a Albiol, que els ha agraït a Twitter la feina de protecció davant d'"un centenar d'energúmens independentistes". Ell mateix també ha fet difusió de les imatges, assegurant que això és el que l'"esperaria a la República Catalana".