Poques hores abans de la segona votació de la investidura, el portaveu de Podemos al Congrés, Iñigo Errejón, ha tornat a desafiar Pedro Sánchez per anar cap a un “govern de canvi”. Errejón ha assegurat a Los Desayunos de TVE que “els números podrien donar”, i que tot “depèn de si el senyor Sánchez s’atreveix”. Al que ha volgut  afegir i reiterar, però, que això no seria amb Ciutadans.

“El PSOE va arribar a un acord amb C’s que deixava intactes la major part de les polítiques del PP”, és per aquest motiu que Podemos va votar ‘no’ a la passada votació i ho tornarà a fer aquest vespre. Errejón ha assegurat que aquest no és el model que volen, i ha defensat que Podemos aposta per “pujar la pressió fiscal a la SICAV, augmentar el salari mínim i derogar la llei mordassa”.

Podemos assegura que “hi ha un desig per part dels ajuntaments del canvi de formar un govern de coalició amb el PSOE” i ha remarcat que és “tenim un desig compartit d’un govern de coalició i de canvi per revertir les retallades”.