El candidat de Más Madrid a la Presidència comunitària, Íñigo Errejón, ha arremès aquest diumenge contra els seus contrincants polítics cridant "flipats i bufonets" als dirigents de Vox, criticant la campanya madrilenya de Ciutadans (Cs) i assegurant que el PP va col·locar Isabel Díaz Ayuso com a candidata regional per "tancar i apagar la llum" a la Comunitat.

En un míting amb candidats del seu partit a les Alcadies del sud de la comunitat, Errejón ha dit que Vox "no para de punxar i deixar llocs buits" en els seus actes perquè són "uns bufons" i perquè a al gent "li importa més les residències de la gent gran que les pistoles, i les pensions que els cavallets dels senyorets".

"Espanya no és Milwaukee, flipats. A Espanya i Madrid volem cuidar-nos, tenir drets, temps, que no se'ns en vagin les hores a la Renfe. A la gent li importa el dret a viure vides dignes, segures, tranquil·les, que posem ordre i garantir els drets", ha afegit.

Respecte a Ciutadans Madrid, l'aspirant regional de Más Madrid ha carregat contra la lona que han col·locat al carrer Alcalá contra ell i l'alcaldessa Manuela Carmena. "Cs s'ha afegit a la nostra moda del 'balconing'. Han de tenir una tros de director de campanya, un veritable crac, que diu que cal votar perquè nosaltres no guanyem. A continuació, Íñigo Errejón ha assenyalat que del PP no anava a dir res "perquè tenen Ayuso i ja està". "Al Partit Popular van dir que aquí hem de posar algú que tanqui i apagui el llum; i mentre tant ens entreté", ha apuntat.