Iñigo Errejón cada vegada està més sol en la seva nova aventura de Más País. Tot i aconseguir escó al Congrés en les eleccions del 10-N –encara que amb un resultat molt pobre (3)–, el projecte ha perdut un dels seus principals valedors: l'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena.

L'exbatllessa de la capital espanyola ha assenyalat en diverses entrevistes a mitjans de comunicació, coincidint amb la publicació del seu llibre  'A los que vienen' (editorial Aguilar), que no té "cap relació" amb el partit d'Errejón i que no està  "afiliada a res".

Les paraules de Carmena arriben després que ja hagués anat donant símptomes de trencament amb Errejón. Primer va rebutjar la proposta d'encapçalar la candidatura al Congrés, després va plantar la presentació oficial de la llista i, finalment, va arribar a avalar Irene Montero en el míting final de campanya, on sí va participar.

Carmena, doncs, es desvincula definitivament del projecte que ella mateixa havia posat en marxa amb la marca Más Madrid, creada per tenir certa independència de Podemos quan es va presentar a les eleccions municipals de 2015, i que va servir a Errejón com a plataforma d'aterratge després del trencament amb Pablo Iglesias.