ERC guanyaria les eleccions catalanes amb 35-36 diputats, seguida per Junts amb 30-31 i el PSC amb 27-28, segons una enquesta que publica El Periódico. L'enquesta dona la possibilitat d'una nova majoria independentista (71-74), i també una majoria "ressuscitant el tripartit amb ERC, el PSC i Catalunya en Comú-Podem, o intentar governar ERC en solitari basant-se en una geometria variable de pactes", segons el diari.

El sondeig apunta a una forta davallada de Ciutadans, que quedaria amb 13-14 parlamentaris, després que va quedar primer en les anteriors eleccions.

Catalunya en Comú-Podem obtindria 8-9 diputats, seguida del PP amb 7-8, la CUP amb 6-7 i Vox amb 4-5.

L'enquesta també compta amb un sondeig de la puntuació que obtindria cada cap de llista del 0 al 10. Laura Borràs (Junts) és la més ben puntuada amb un 5,2; només una mica per sobre de Pere Aragonès (ERC) posicionat amb un 5,1. Els segueix de ben a prop Carles Riera (CUP) amb un 5; Jéssica Albiach (CatECP) amb un 4,7; Miquel Iceta (PSC) amb un 4,5 i Àngels Chacón (PDeCat) amb un 4,4. Les pitjors puntuacions són per Alejandro Fernández (PP), Ignacio Garriga (VOX) i Carlos Carrizosa (Cs), que no superen el 3.

El diari precisa que l'escenari és molt obert i que la incertesa amb el coronavirus el pot modificar.