Esquerra Republicana ha denunciat TVE a la Junta Electoral per la seva cobertura en aquests darrers dies de campanya electoral, sobretot arran del gir que s'ha viscut amb el cas del ministre Jorge Fernández Díaz. De fet, els mateixos treballadors de la televisió pública espanyola han denunciat públicament que s'han censurat els àudios de l'escàndol.

Els republicans denuncien que en els darrers dies no ha aparegut al Telediario1 cap declaració ni peça informativa amb les declaracions dels líders republicans sobre aquest tema, malgrat que un equip de TVE ha seguit la caravana d'ERC des del primer dia i els republicans han centrat els seus discursos, com afectats per aquesta conspiració, a carregar contra el ministre, així com el cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso. 

La denuncia recull que durant aquests dies de campanya, TVE només ha fet tres peces en els Telediarios, durant l'acte inicial, el central a Sabadell i un altre acte electoral a Salt. I ha deixat les reaccions dels republicans sobre el cas Fernández Díaz limitades al circuit català, sense donar-hi veu a nivell estatal. Per tot plegat, ERC reclama a la Junta Electoral que els compensi per aquesta cobertura.