ERC de Manlleu vol que el fins ara alcalde, Àlex Garrido, no dimiteixi després que es difongués un vídeo en què es veia com el feien fora d'un restaurant per estar visiblement begut. Així ho ha demanat el grup republicà del municipi en un comunicat en què li reitera el seu suport.

"Lamentem profundament la utilització d'un assumpte privat com a eina d'atac i escarni. Volem transmetre-li ànims i escalf, com hem fet des del primer moment en un assumpte que ens interpel·la", afirmen.

En aquest sentit, el comunicat continua així: "Respectem una decisió complicada presa davant una situació molt dura, però creiem que no és proporcional a un incident que en cap cas és il·lícit o il·legal i per tant demanem que reconsideri la decisió". "Estem amb tu, alcalde, company i amic", conclouen.

Els fets en qüestió es van produir fa diverses setmanes al local Canalla de Port d'Aro. Un membre de seguretat del local va convidar el batlle a deixar la instal·lació, pel seu estat. Un dels presents al local hauria gravat els fets amb un mòbil, i s'hi veuen copes i ampolles per terra.