Podem mira el conflicte entre Catalunya i Espanya com si fos un partit de tennis amenitzat amb un bol de crispetes. Així és com comença la nova campanya publicitària del partit per demanar finançament via microcrèdits per la campanya de les eleccions catalanes del 21 de desembre. 

Un home s'asseu a mirar un partit de tennis a la televisió i de fons una veu en off assegura que "fa mesos que assistim a un enfrontament entre dos oponents que s'han anat passant la pilota", fent referència als governs català i espanyol. 

L'anunci explica que el seu partit, a diferència dels altres, no depèn ni dels bancs, ni de Bárcenas ni del 3%, i que només viu de les donacions dels seus votants perquè "els únics deutes que volem tenir són amb vosaltres".

Finalment, la pilota d'aquest partit de tennis traspassa la televisió i va a parar a la mà del protagonista de la campanya, que l'atrapa amb la mà dreta mentre amb l'esquerra continua aguantant el bol de crispetes. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat