El president del PP, Pablo Casado, assegura en una entrevista amb EFE que el seu partit, des de la defensa absoluta de la legislació per acabar amb la xacra de la violència contra la dona, no és partidari de polítiques "que defensin totes les dones o que intentin criminalitzar a tots els homes".

"No acceptem aquesta col·lectivització que diu que les dones són víctimes per ser-ho i els homes agressors per ser-ho", assenyala Casado, qui es defineix com a feminista si el feminisme és defensar i respectar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Segons la seva opinió, no s'ha de tractar de polítiques de dones", sinó veure les dones que tenen problemes, "no pel fet de ser-ho, sinó per la seva circumstància particular".

No criminalitzar a l'home per ser-ho

"És compatible -assenyala Pablo Casado- una defensa sense fissures de la lluita contra aquesta xacra social sense necessitat de criminalitzar l'home per ser-ho o victimitzar la dona per ser-ho".

El dirigent del PP subratlla que, en lloc d'aquestes polítiques que consideren víctimes a totes les dones i agressors a tots els homes, cal "dedicar tots els esforços a les dones que han estat víctimes, o que poden ser-ho, i tota la càrrega penal, inclosa la presó permanent revisable, contra aquells homes que han pogut ser agressors".

El Partit Popular no només és compromès en combatre la violència contra les dones, diu Casado, sinó que va ser el primer partit en llançar un pla nacional d'eradicació d'aquesta xacra social i el primer partit en liderar un pacte d'Estat per acabar amb ella una vegada per sempre.

"De l'esquerra ni una lliçó sobre això perquè hem fet molt més que ells", afirma el líder del Partit Popular.

Segons el seu parer, és una incoherència que l'esquerra s'emboliqui a la bandera de la lluita contra la violència contra les dones i tanmateix sigui en contra de la presó permanent revisable, perquè els violadors i assassins que han maltractat o matat a les seves parelles quan surten al carrer reincideixen.