Tot va començar el passat 17 de febrer al Parlament, l'escenari que s'ha convertit en un plató de televisió improvisat pel portaveu del Partit Popular català, Enric Millo, que ha mostrat públicament una nova faceta com a presentador televisiu o videoblogger. "Bon dia, estem al Parlament de Catalunya. Avui tenim un ple súper interessant".

Així començava la primera intervenció que el popular va fer a finals de febrer a través d'una càmera de mòbil per explicar que el Tribunal Constitucional havia suspès la Conselleria d'Exteriors i per fer un sumari de les diferents preguntes que farien els diputats populars a la sessió plenària.

Després que ja s'ha convertit en una rutina de cada ple, avui Millo ha fet un pas més, i als seus ja habituals stand up hi ha sumat una nova vocació: presentar una diputada del partit i donar-li pas com si es tractés d'una entrevista emesa de cara a uns informatius.

Una vegada fet el resum de la situació, el portaveu popular ha demanat a la diputada María José Cuevas que expliqués la pregunta que ha formulat a la consellera d'Ensenyament sobre "què passa amb el dret que tenim amb el bilingüisme a Catalunya".

I, per acabar, com a bon reporter i enviat especial del partit al Parlament, el portaveu popular tanca per costum totes les seves intervencions amb la típica frase de corresponsal: "Enric Millo, portaveu del PP, Parlament de Catalunya, endavant".