A l'alcaldable del PP a Badalona, Xavier Garcia-Albiol, li sembla "un escàndol" el possible pacte de govern entre PSC i JxCat a la ciutat. 

En un missatge a Twitter, Albiol ha criticat que l'alcaldable socialista, Àlex Pastor, pretengui ser investit amb els vots de JxCat. El popular ha recalcat que "el PSC és la tercera força política a Badalona" i que ofereix el pacte de govern a David Torrents, líder de JxCat, "a canvi de l'alcaldia". "No tot val", ha afegit.

Ahir dijous, Albiol ja va demanar al PSC que, després del 26-M, permeti que governi la llista més votada: "La governabilitat no pot estar en contra de qui ha guanyat les eleccions", va assegurar. Albiol va criticar llavors que l'alcaldable socialista pretengués ser investit amb els vots de la coalició de Guanyem i ERC liderada per Dolors Sabater, a qui el mateix Pastor va fer fora de l'alcaldia el 2018 a través d'una moció de censura. 

L'alcaldable del PP assegura que l'estabilitat de la ciutat no passa perquè governi "el tercer partit depenent dels independentistes", i que "Badalona no està per experiments".