Després de quatre anys de mandat municipal, Gairebé la meitat dels barcelonins, un 49,3%, manifesta tenir "poca" o "gens de confiança" en Ada Colau, l'actual alcaldessa de la capital catalana i candidata de BComú a la reelecció. 

Aquesta és la percepció dels ciutadans en la recta final de la campanya segons els resultats d'una enquesta de Feedback per a ElNacional.cat. que es publica aquest dilluns, l'últim dia legalment hàbil per fer-ho, amb dades obtingudes avui mateix. La mostra, de 800 entrevistes telefòniques, s'ha recollit els dies 15, 16 i 17 de maig i fins a les 14 hores d'aquest dilluns dia 20. 

El 27,6% dels enquestats declaren tenir "regular" confiança en Colau, mentre que només el 22,9% asseguren que hi tenen "molta" o "bastant confiança".  

El nivell de confiança dels enquestats en l'alcaldessa ha empitjorat des del darrer sondeig de Feedback, corresponent al 15 de maig, en l'arrencada de la campanya. Els  que manifesten tenir poca o gens de confiança s'han incrementat en 6,4 punts, des del 42,9% fins al 49,3%. De la mateixa manera han baixat els que declaren tenir molta o bastant confiança en l'alcaldessa, d'un 26,2 a un 22,9%, poc més de 2 de cada 10. 

 

Imatge: Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció per BComú / ACN