Barcelona s'ha llevat amb una gran lona de color groc on s'hi pot llegir: "Això no és un cartell" i on hi ha una bola de paper arrugada. Pertany al Primavera Sound i està situada a la cruïlla del Paral·lel amb el carrer Nou de la Rambla, entre el Teatre Apolo i la Sala Apolo.

El més curiós és que tractant-se d'un festival de música no hi ha cap referència al gènere ni als grups que actuaran a la propera edició del Primavera. L’organització no n’ha donat cap explicació, tot i que qui ho ha difós ha estat el codirector del festival, Gabi Ruiz, en un tuit.

Aquesta és la última notícia que hi ha sobre un dels festivals de música més important d'Europa, els que vulguin tenir informació sobre els caps de cartell hauran d'esperar fins al gener de 2018. Del que no hi ha dubte és que la lona és un homenatge al quadre del pintor surrealista René Magritte 'La traïció de les imatges', en què sota el dibuix d'una pipa i amb una cal·ligrafia similar a la de la lona del Primavera s'hi llegeix "Ceci n'est pas une pipe" ('això no és una pipa').

Magritte quadre pipa