El conseller Joan Ignasi Elena i la portaveu de Ciutadans, Anna Grau, han protagonitzat una enganxada aquest dimecres al Parlament durant la sessió de control al Govern. Aquesta s'ha produït quan un altre diputat de Ciutadans, Matías Alonso, li ha preguntat per la relació entre el Tsunami Democràtic i dirigents d'Esquerra Republicana, tot i que en principi la seva qüestió anava dirigida a mantenir "la seguretat pública en el que queda de legislatura". Elena li ha contestat que no respondria a rumors que han escampat els mitjans afins a Cs: "No entraré a fer la gara-gara en la seva estratègia política", ha defensat, assegurant que la seva feina és posar més recursos i més Mossos al servei dels ciutadans. Alonso no s'ha mostrat satisfet, insistint que Marta Rovira era l'encarregada del Tsunami Democràtic.

Ha estat llavors quan s'ha produït aquest moment de tensió: "Vostès no només amenacen sinó que executen", ha assegurat Elena, lamentant que durant la campanya electoral es van "inventar" un problema com era el de les okupacions a la Bonanova: "Avui no se'n recorda ningú", ha assegurat el conseller sobre les okupacions i Anna Grau, que va ser una de les persones que va instigar a les manifestacions davant els blocs okupats, l'ha interromput. "Escolti! Això no és un bar!", s'ha queixat el titular d'Interior, mentre la presidenta del Parlament, Anna Erra, ha demanat ordre. "Sé perfectament del que parlo", ha anat repetint Elena. Quan ha acabat la intervenció del conseller, que els hi ha retret haver-se inventat un conflicte "provocant inseguretat", Anna Grau ha demanat la paraula per al·lusions, però Erra li ha denegat: "Diputada, no hi ha hagut al·lusions, només s'ha comentat un tema, continuarem la sessió. No té la paraula". Després, el ple s'ha reprès amb normalitat. 

Tema de campanya durant les municipals 

Aquests blocs okupats des de fa anys a la Bonanova van centrar bona part de l'agenda política durant el començament de la campanya, sense anar més lluny el dia que es va donar el seu tret de sortida es va produir la manifestació més nombrosa, amb presència de polítics del PP, Ciutadans i Vox. Ara, setmanes més tard, ja no protagonitzen notícies, tot i que com ha puntualitzat el conseller Elena, Anna Grau continua anant-hi cada setmana.