En Comú Podem repetiria com el partit més votat a Catalunya si es repetissin les eleccions generals, segons ha apuntat el baròmetre de gener del CIS, el primer després de les eleccions del 20D. La candidatura liderada per Xavier Domènech creixeria del 3,69% al 4,5%, percentatges sobre el global espanyol, i se situaria molt per sobre d'ERC i Democràcia i Llibertat (DiL). Per tant, seguiria la tendència global del partit d'Iglesias, que es convertiria en la segona força a Espanya.

El creixement de la confluència de Podemos a Catalunya no té efectes negatius entre els republicans, que també millorarien els resultats de les eleccions passant del 2,39 al 2,8 dels suports. En canvi, els qui patirien una altra desfeta electoral seria Convergència, dins de la coalició DiL i liderada per Francesc Homs. Es quedaria amb un 1,7% dels sufragis, una caiguda de 6 dècimes.

Domènech, el més valorat

El portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech, és el líder català més ben valorat (4,26), seguit del líder de Ciutadans, Albert Rivera (3,92). A escala espanyola, el líder més ben valorat és Alberto Garzón, portaveu d'IU-Unitat Popular en el Congrés amb un 4,68. El segueix Pablo Iglesias (3,78) i Pedro Sánchez (3,75) molt per sobre de la valoració del líder del PP, Mariano Rajoy, que obté una valoració del 3,08.