L'empresari alemany Karl Jacobi, que va increpar el president del Parlament Roger Torrent, va anunciar fa uns mesos que es presentarà a l'alcaldia de Barcelona i ara ha oficialitzat la seva candidatura, segons ha avançat Crónica Global. Jacobi ha presentat la seva proposta per la ciutat aquest dimarts en una roda de premsa al Col·legi de Periodistes moderada per Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrussola.

L'empresari antiindependentista alemany s'ha unit al partit de l'exregidor del PP Oscar Bermán, Nosotros-Partido de la Regeneración Social, i en la seva presentació com a alcaldable ha carregat durament contra l'independentisme dient que "enfonsarà la ciutat". També ha afegit que quan va increpar Torrent al Círculo Ecuestre va rebre correus electrònics felicitant-lo.

Antifeminista i antiindependentista

El partit pel qual es presentarà Jacobi advoca per "eliminar la ideologia de gènere" i "desemmascarar el llenguatge totalitari políticament correcte i les agendes LGTB que volen idiotitzar i homosexualitzar la societat", a més de "retirar la nacionalitat a tots els secessionistes". Aquest partit, Nosotros-Partido de la Regeneración Social, fundat per Bermán, exregidor a la localitat gironina de Palafolls, va ser expulsat del PP per insultar l'actual alcaldessa de Barcelona titllant-la de "gandula" i enviar-la a "fregar".