Una empresa de Constantí, a Tarragona, està imprimint material per al referèndum de l'1 d'octubre, concretament diversos exemplars de la llista numerada de votants, segons confirma el Diari La República. El digital assegura que l'encàrrec l'hauria realitzat el setmanari El Vallenc a petició de la Generalitat o de l'Ajuntament de Valls.

El material que s'ha imprès, la llista de votants, és un document de 24 pàgines en català i castellà titulat com "Referèndum d'autodeterminació de Catalunya 2017". La República ha tingut accés a aquest document, que diu: "En aquest referèndum només poden votar els ciutadans majors d’edat inscrits en el cens”. En les instruccions als vocals i interventors de les meses electorals, es recorda que “han de signar les llistes numerades de votants al marge de tots els plecs immediatament per sota del darrer nom inscrit”. El document consta d'una taula amb cinc apartats: circumscripció electoral, municipi, districte censal, secció i mesa".

A la segona pàgina, hi ha algunes instruccions com el DNI de l’elector, el número d’ordre que figuri a la llista del cens de la mesa i el número d’ordre en la votació. El citat diari explica que s'ha intentat posar en contacte amb la impremta però sense èxit i que l'alcalde de Valls també ha negat haver fet l'encàrrec.