Els voltants i accessos del Centre Cívic la Sedeta, on aquesta tarda es reunirà el ple de Barcelona en Comú per debatre la proposta de presentar la candidatura a la investidura de l'alcaldessa Ada Colau amb el possible suport de Manuel Valls, ha aparegut aquest divendres empaperada amb cartells en contra d’aquest acord. Amb el títol “Passaran o no passaran, Madame Colau?”, els pòsters ensenyen l’alcaldessa rodejada d’elements francesos, com ara croissants, una bonia o la torre Eiffel.

 Centre Civic la Sedeta - Madame Colau

Centre Civic La Sedeta - Madam Colau

Imatges: cedides

Als cartells hi apareixen frases que va pronunciar el candidat Manuel Valls durant la campanya electoral contra Colau que posen en evidència les discrepàncies entre una formació i l'altra. “Colau ha mantingut la misèria i la pobresa al centre de Barcelona”, “Ada Colau no ha trepitjat mai la Seat” i “Barcelona necessita elits per lluitar contra la visió provinciana de Colau” són algunes de les declaracions que va fer el francès i que ara recorda l’anunci.

Cartell Madam Colau

El ple de Barcelona en Comú debatrà i votarà aquest divendres al vespre en aquest espai la proposta de la coordinadora de la formació que Colau presenti la seva candidatura. Tant Ernest Maragall com Jaume Collboni s'ofereixen a l'actual alcaldessa en funcions per fer un govern d'esquerres però amb exclusivitat, i s'han vetat mútuament. Els comuns van rebutjar cogovernar amb Ernest Maragall i, per tant, sembla que estan abocats a una entesa amb els socialistes amb el suport des de fora de Manuel Valls, que ja ha avançat que donarà els seus vots a Colau.