Irene Montero és una de les principals dianes de les crítiques de la ultradreta a les xarxes socials. La ministra d'Igualtat, un departament molt criticat per aquests sectors, ja que el veuen una despesa innecessària, s'ha d'enfrontar cada dia a notícies falses sobre la seva vida personal, per la seva relació amb Pablo Iglesias i sobre la seva feina com a política. En l'últim cas, s'ha difós una imatge de Montero amb una bossa de la marca de luxe Louis Vuitton, quelcom que no acaba de quadrar amb el discurs del seu partit, Unidas Podemos

Va ser el tuitaire Juanfran Escudero qui ha recuperat la intervenció de la ministra en una comissió d'igualtat amb aquesta bossa al costat, que pot arribar a costar més de 2.000 euros. Escudero va acompanyar el vídeo d'un clar missatge contra Montero: "Aquests són els que venien a la política per lluitar contra la casta i acabar amb els privilegis dels polítics". Molta gent, indignada per la imatge d'una ministra d'esquerres amb un article de luxe van compartir la imatge i van fer trendig topic Irene Montero, sense comprovar que aquesta bossa ni tan sols era seva.

tuit alavise perez irene montero

 

Era de Carmen Calvo 

En un vídeo més extens que també s'ha fet viral, es veu com en acabar la sessió de la comissió, la que agafa la bossa Vuitton no és una altra que l’exvicepresidenta socialista Carmen Calvo i ara presidenta de la comissió d'Igualtat, amb qui Irene Montero ha tingut diversos enfrontaments dins el govern de coalició per la controvertida llei trans impulsada pel ministeri d'Igualtat. Montero, en canvi, agafa també una bossa, però en cap cas és d'una marca de luxe. 

957de96b45aef43e6c7419558d2cfcc3c7378e36wIrene Montero i Carmen Calvo es retroben a la comissió d'igualtat / Efe 

Explicacions de Podemos 

Així, el hastag #MiPrimerLuisVuittonIreneMontero, en referència al vídeo viral de la mare que va regalar a la seva filla el seu primer Louis Vuitton per haver-se esforçat molt durant el curs escolar, estava ben dividit entre persones que criticaven Montero i d'altres que intentaven explicar que la bossa no era seva. Entre les piulades, destaca la de Pablo Echenique que també ha volgut comentar la polèmica: "Sembla que els terraplanistes s'han tornat a empassar un altre rumor i estan tuitant #TuPrimerLouisVuittonIrene. A veure, xavalaria incel i voxera. Que no és d'Irene Montero la bossa. Què és mentida per ser d'ultra dreta cal menjar-se mentides per esmorzar, dinar i sopar?". 

Per acabar amb la polèmica, la secretaria d'estat d'Igualtat, Ángela Rodríguez, ha compartit una imatge de l'equip del ministeri en la que es pot comprovar que, efectivament, la bossa que porta Montero no té res a veure amb un Louis Vuitton. La resta de companyes seves tampoc no porta cap marca de luxe, sinó bosses de tela tan de moda avui en dia. Montero ha fet retuit a la piulada, però no s'ha pronunciat sobre la polèmica. 

tuit angela rodriguez montero bolso

A la imatge principal, Irene Montero amb la bossa de la discòrdia