La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, i el portaveu de la formació al Parlament, Carlos Carrizosa, han carregat a través de Twitter contra el president de la cambra, Roger Torrent. Aquest havia reaccionat davant la querella penal que han presentat en contra seva acusant-los de ser "els mateixos que retiren símbols als carrers" i ara "persegueixen el debat polític al Parlament".

Les respostes dels taronges no han tardat a arribar i ho han fet amb un to desafiant i alliçonador. "Us pensàveu que faríem el mateix que el PPSOE durant dècades (mirar a una altra banda mentre violeu els drets de milions de catalans)?", l'ha interrogat Arrimadas.

Carrizosa ha versionat la comparació de Torrent acusant l'independentisme d'"imposar els seus símbols polítics als carrers i institucions de tots" i de "tancar el Parlament per silenciar l'oposició". "No doneu lliçons de democràcia", ha retret.

Més tard, s'hi han anat sumant altres diputats amb proclames i queixes molt semblants, ja fos contra el mateix Torrent o contra el Govern: