La directora de campanya de Junts per Catalunya (JuntsXCat), Elsa Artadi, ha explicat que la candidatura "no es veu" investint un president que no sigui Carles Puigdemont, a més d'assegurar que estan pactant tres punts programàtics amb ERC i la CUP.

En una entrevista aquest divendres a El matí de Catalunya Ràdio, la número 10 de la candidatura ha afegit que aquests tres punts —i no pas els nou de l'esborrany que s'havia donat a conèixer— es refereixen a les qüestions següents: l'alliberament dels presos polítics i la fi del 155; reivindicar el resultat "legítim" del referèndum de l'1-O i que el 21-D serveixi per ratificar-lo, i crear un procés constituent per "eixamplar la base". Aquests punts es continuaran negociant en una reunió de dilluns que ve, segons ha apuntat Artadi.

D'altra banda, la directora de la campanya de JuntsXCat ha respost a la secretària general d'ERC i número dos dels republicans, Marta Rovira, que només hi pot haver un sol Govern, el qual ha de tenir Puigdemont com a president i el cap de llista d'ERC, Oriol Junqueras, com a vicepresident.