Els manifestants convocats avui a Gràcia en protesta pel desallotjament de l'anomenat Banc Expropiat han encerclat el Banc Expropiat, i s'han concentrat al davant dels quatre accessos a l'immoble. Després d'alguns moments de tensió, cap a les 14 hores s'han produït algunes càrregues policials.

La protesta s'ha allargat fins passades les 15 hores i ha anat pujant d'intensitat malgrat que, en termes generals, ha estat pacífica. Fins i tot, un dels grups de manifestants eren famílies amb els fills petits, els "babyblockers".

A partir de les 12 hores s'ha anat aplegant gent a la plaça de la Revolució i ha estat a partir de les 13 hores que la tensió s'ha incrementat. Alguns dels manifestants, disfressats amb màscares de cartró amb el rostre del propietari del local, han llançat aigua i farina als antiavalots.

Els mossos han carregat en, com a mínim, quatre ocasions quan una cinquantena de persones s'ha encarat diverses vegades al cordó policial que impedeix l'accés al Banc Expropiat, entre la plaça de la Revolució i el carrer Mare de Déu dels Desemparats. Durant els incidents un fotògraf d'El Punt Avui ha resultat ferit lleu quan ha rebut l'impacte d'una llauna llançada per manifestants, mentre que el regidor de la CUP Josep Garganté s'ha queixat d'un cop de porra al costat.

També hi ha hagut càrregues al perímetre del mercat de l'Abaceria, que dóna entrada a la Travessera de Gràcia des d'altres carrers. 

Passades les 15 hores, la concentració s'ha dispersat i s'espera que aquesta tarda,a partir de les 16 hores tornin les protestes.  

Hi ha hagut un primer relleu d'agents dels mossos a les 14:30 però els convocants han advertit que "la jornada serà llarga". El clima torna a ser de tensió, en aquesta ocasió a plena llum del dia, després de les últimes jornades, tres dies de calma relativa que van seguir als greus incidents que es van desfermar dilluns, dimarts i dimecres passat.