La inhabilitació del president Quim Torra ja és una realitat des d'aquest dilluns, i els missatges d'elogi i suport al president no s'han deixat de succeir des d'aleshores. Un d'aquests missatges ha arribat de part d'una de les figures que més rellevància social ha pres a Catalunya des que va esclatar la pandèmia, l'epidemiòleg Oriol Mitjà. Que amb el seu missatge ha compartit una foto amb el president Torra on aquest últim li entrega un premi al primer i se'l veu amb el llaç groc

Mitjà ha publicat a Twitter un missatge de comiat a Torra, on ha assegurat que el president es va guanyar el seu respecte des del moment en què va demostrar el seu "compromís autèntic" per ajudar la ciutadania de Catalunya davant la Covid-19.

A més, l'epidemiòleg s'ha mullat i ha sentenciat que "la justícia tornarà a ser equitativa i despolititzada quan els opositors a jutges siguin gent del poble i no de les elits", carregant així durament contra el sistema espanyol de justícia i deixant entreveure que considera la sentència contra el president del tot injusta.