L'Elisi ha assegut el rei Felip VI al costat del totalitari president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, al dinar oficial de la cerimònia commemorativa del centenari de l'armistici entre els aliats i Alemanya a la Primera Guerra Mundial. Prop de 70 caps d'Estat s'han reunit aquest diumenge a París. 

Felip VI i Erdogan

Els actes han començat a les onze del matí, amb el president francès, Emmanuel Macron, com a mestre de cerimònies. Els dirigents han recorregut l'avinguda dels Camps Elisis fins a arribar a l'Arc de Triomf i després s'han reunit per dinar. El rei Felip VI estava assegut al costat del totalitari president turc Erdogan.

Just al davant, a l'altra banda de la taula, s'hi ha assegut el president dels Estats Units, Donald Trump, acompanyat del president francès, Emmanuel Macron, la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president rus, Vladimir Putin. Felip VI ha compartit la seva banda de la taula amb diversos caps d'Estat africans, com el nigerià Muhammadu Buhari i el marroquí Mohammed VI. 

A l'acte, també hi ha assistit el president espanyol, Pedro Sánchez, tot i que ha arribat de manera separada del monarca i no han compartit taula, perquè no és cap d'Estat.