La Junta Electoral Central es treu de sobre la denúncia de Ciutadans contra l’acampada de la Plaça Universitat de Barcelona. Ho ha derivat a la junta provincial de Barcelona, que considera que és la competent. El partit d’Albert Rivera ha denunciay davant l’òrgan electoral l’ocupació de la via pública per part de grups de persones indentificables amb les candidatures i opcions polítiques independentistes. La denúncia ha estat anunciada aquest mateix dilluns des del lloc dels fets.

En una resolució aprovada aquest dilluns, el president de l’àrbitre electoral trasllada a la Junta Electoral Provincial de Barcelona “per ser l’òrgan de l’administració electoral competent en matèria de celebració d’actes públics de campanya electoral”. Aquesta “adoptarà la decisió que estimi pertinent”.

Per altra banda, la JEC també comunica a Ciutadans que “les queixes que pogués plantejar respecte de la perturbació que aquesta formació pugui haver tingut en el seu dret a utilitzar els locals oficials i llocs públics per a realitzar actes de campanya electoral que li hagin estat adjudicats” també les haurà de presentar davant la Junta Electoral de Zona, però davant la JEC.