La candidata de Ciutadans per Barcelona, Inés Arrimadas, ha estat esbroncada quan ha sortit de votar del seu col·legi electoral, situat al districte barceloní de les Corts.

Diverses persones l'han esperat a la sortida, on han proferit crits de "Llibertat presos polítics" i "Feixista".

En declaracions als periodistes, durant les esbroncades, Arrimadas ha dit que els que l'insulten "criden més, perquè saben que tenen la protecció de Govern de la Generalitat", que els que se li acosten per agrair la seva feina, com ha succeït dins el col·legi.

"Els que volen fer-nos fora de Catalunya tenen tota la impunitat", i ha afegit que, mentrestant, els votants de Cs han de tapar-se la cara perquè no se'ls identifiqui a la televisió.

Alhora, Arrimadas ha demanat als electors que vagin a votar aquest diumenge perquè a Catalunya "l'odi deixi pas a la convivència, perquè la ruptura deixi pas a la unió dels ciutadans".

També ha demanat d'anar a les urnes perquè a Espanya "la desesperança deixi pas a l'esperança" i a les reformes, en declaracions als periodistes després de votar cap a les 12.30 hores a l'escola Ausiàs Marc del districte de les Corts a Barcelona, acompanyada del seu marit, Xavier Cima.

Arrimadas ha dit que entén que molta gent estigui cansada de la política, però ha afegit que "els que no s'atipen són els que volen continuar utilitzant les institucions al seu servei" i els qui volen que hi hagi divisió social a Catalunya, segons ella.