Vox ha protagonitzat una gran sorpresa passant dels 24 escons als 52. A Catalunya, Vox ha aconseguit esgarrapar 2 escons, un més que en les passades eleccions. Tot i no tenir representació a Girona, Lleida o Tarragona, la formació d'ultradreta també ha tingut un important percentatge de vots, sobretot al Tarragonès.

Vila-seca s'ha convertit en el municipi d'arreu de Catalunya on hi ha hagut més percentatge de vots pel partit de Santiago Abascal. D'aquesta manera, han aconseguit ser segona força amb un 15,6% de vot, quan a les anteriors eleccions només va aconseguir un 8,4%. 

 

Salou, també al Tarragonès, ha fet un pas de gegant. Del 8,9% que va obtenir en els anteriors comicis ha passat a ser tercera força amb un 13,8% del vot. La Pobla de Mafumet ha aconseguit el 16,63% i també s'ha consolidat com a tercera força. A Tarragona ciutat, tot i no haver aconseguit representació, si que ha obtingut un 10,16% dels vots, mentre que a Cambrils s'ha fet amb el 10,5%.

 

Ara bé, el municipi on hi ha hagut més percentatge de vots per a Vox, és Sant Climent Sescebes (Alt Empordà), on hi ha la base militar de l'exèrcit espanyol. Allà ara són la tercera força amb el 16,95% dels vots.

 

Tot i haver tret representació a la demarcació de Barcelona, la formació d'ultradreta ha tret a la capital catalana un 5,3% de vots. El districte on ha tingut més representació ha estat Sarrià-Sant Gervasi i Nou Barris amb un 7,93% i 7,10% respectivament.